SUBIECTE DIN DOMENIUL FOTOVOLTAICCELULA FOTOVOLTAICA este formata din 2 poate si mai multe straturi de material semiconductor cel mai frecvent folosit fiind siliciu. Celula fotovoltaica putem spune ca este creierul unui panou fotovoltaic, fiind ... (citeste mai mult)


PRIMUL PANOU FOTOVOLTAIC, dupa o lunga documentare si informare pe internet am hotarat sa pun in practica ceea ce am adunat si am trecut la treaba . Pentru inceput am cautat informatii despre ... (citeste mai mult)


COMPONENTELE INSTALATIEI FOTOVOLTAICE, cateva cuvinte si imagini despre instalatia mea fotovoltaica. O instalatie fotovoltaica trebuie sa cuprinda obligatoriu urmatoarele componente ...(citeste mai mult)


LAMPA CU LEDURI , odata ce am terminat instalatia fotovoltaica am considerat ca este util sa trec iluminarea casei si a curtii pe 12Volti cu leduri. In acest sens am cautat ceva informatii despre acest proiect si am gasit dupa cum ... (citeste mai mult)


PANOU DE AER CALD din doze de bere sau suc, avand in vedere ca am cateva plante exotice si nu numai, vreau sa imi fac o mini sera in care sa tin aceste plante pe perioada rece, m-am gandit sa confectionez un asemenea ... (citeste mai mult)


SERPENTINA PENTRU SOBE, m-am gandit sa deschid acest subiect pentru a vedea si opiniile voastre. Am citit cate ceva despre realizarea acestei serpentine insa nu sunt convins 100% ca merita sa faci una decat sa o cumperi ...(citeste mai mult)


ABONARE NEWSLETTER

DACA VREI SA PRIMESTI NOTIFICARI CU NOILE SUBIECTE DE PE SITE-UL NOSTRU ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-U NOSTRU.
MULTUMIM